Ur gömmorna

Som ni vet så håller jag just nu på med att rensa alla gamla bilder och sortera dom in i ett system på hårddisken.
Ett grymt tidsödande arbete som tar både tid, ork och motivation och trots att man bläddrar förbi sina favoritbilder så ger det inte jättehög motivation att fortsätta.
 
Men då och då snubblar man över bilder, bilder som man aldrig lagt märke till förut. Till exempel för att man inte hann gå igenom bilderna på stört, och sen har de bara blivit liggande. 
 
Idag har jag hittat några sådana foton, från en omgång bilder som jag inte gått igenom.
 
Men jag börjar med en.
 
 

Ojojoj!

Nu var det riktigt dåligt bloggat av mig!
Har haft en hektisk vecka och inte fått sortera alls så mycket bilder jag ville, men imorgon ska jag försöka slänga ihop resten av inlägget med gamla bilder :)
 
Ikväll ska vi fira lillebror som fyller 19 idag. Mamma och mormor kommer till Karlstad, mysigt!
 
Grattis bror!

Förlåt...

...att det varit så hemskt dålig uppdatering, åkte på en riktig förkylning och har haft en datorfri helg.
 
Håll ut! Det utlovade inlägget med riktigt gamla bilder är på väg, det tog lite längre tid att sammanställa det än vad jag trodde.
 
Fick i söndags reda på en väldigt rolig sak. Förra våren var jag, min sambo och några vänner utvalda att vara med i en musikvideo med våra bilar.
Musikvideon var till låten Blue av First Aid Kit och den spelades in här i Värmland av Daniel Wirtberg, med Ewa Fröling i huvudrollen. En helt fantastisk video, gå in och kolla!
I alla fall, så fick jag i söndags reda på att de visat klipp ur musikvideon på Ewas dag på Stjärnorna på slottet. Och i de klippen så var min lilla bil med, hur kul som helst! :) 
 
 
 
 
 

Helgen

Helgen har varit jättebra och den spenderades i Töcksfors med min familj, eftersom jag fyllde år igår hade vi ett litet släktkalas tillsammans med mormor på söndagen. 
Födelsedagspresenterna innehöll bland annat en superbra kameraväska som kommer rädda min rygg på långa resor, det är nämligen en på hjul som man även kan ha datorn i, så bra och skönt att slippa ha dator och kamera över ena axeln! Fick även lite köksprylar, porslin, ett strykjärn, ett par skor och en bok. Bilder kommer kanske så småningom.
 
Så den här veckan.. Om 10 minuter sätter jag mig på bussen och åker iväg för att skriva höstterminens förhoppningsvis sista tenta, sen är jag ledig resten av veckan, så då ska jag satsa med full kraft på hemsidan! 
Ska bli skönt att få igång den.
 
Håller även på att förbereda ett inlägg med RIKTIGT gamla bilder, håll i hatten!
 

Italien

Håller ju som sagt på att föra över och rensa ur gamla bilder till hårddisk och nu har jag kommit fram till skivan med bilderna från min praktik i Italien, det var så kul och jag saknar det när jag ser bilderna.
Här kommer ett litet urval av bilder!
 
Trav i Bologna
 
Trav i Modena 
 
Hunden Alicia, jag och världens sötaste katt Hugo.
 
Fina Numero Di Sogni, som jag tecknade här
 
Futuro Di Sogni, totalt livsfarlig, men en riktg stjärna!
 
Ursäkta bakgrund och staket osv, inte en av mina bättre bilder. Men måste få visa er denna ursnygga 2-åriga hingsten!
 
Så snygg!
 
 
 

Gamla bilder

 
 
 
Nu när jag för över gamla bilder från cd till hårddisk så hittar jag massor av gamla bilder, skönt att kunna gå igenom och gå över vad man har!

Multitasking

Sitter och tentapluggar, för över bilder från cd till hårddisk och fixar hemsidan. Samtidigt. Här är det multitasking som gäller!
Dessutom har datorn fått spader. Allt fungerar utom dialogrutorna, eller ja, dom öppnas och stängs otroligt långsamt. Fruktansvärt störande!
 

Rubrik

Så. Då var första dagen på uni avklarad för denna termin. Om en vecka är det tenta, så det är väl bäst att plugga på nu. Blev positivt överaskad av schemat för nästa kurs, det visar sig att jag kommer att ha en massa tid över till det jag behöver, skönt!
 
Håller f ö på att jobba med hemsidan, tror att det kommer att bli enhetligt och bra! :)
 

Helgen

Sitter just nu i Töcksfors och väntar på att åka tillbaka till Karlstad, imorgon är det dags för första dagen på universitetet efter jullovet.
Helgen har till största delen bestått av att mecka med bilen, kaffedrickande och bildleverans. 
 

Vad hände med vintern?

Var tog vintern vägen? I mellandagarna såg det ut såhär i Töcksfors, men nu är allt bara ett grått slask. Det är i alla fall lite bättre i Töcksfors än vad det är i Karlstad, för där har verkligen all snö försvunnit, tråkigt!
 
 
Det är mycket roligare att fotografera när det ser ut såhär ute..

Gott nytt år!

 
Gott nytt år på er kära läsare!
Hoppas att ni har haft ett roligt nyårsfirande. Själv började jag nyårsafton med rådjursjakt ute i skogen tillsammans med sambo, svärfar, svåger och min sambos hund. Kvällen spenderade jag och sambon tillsammans med några goda vänner i Säffle, jättetrevligt!
 
Har inte slängt ihop någon årsresumé som jag sett att många andra gjort. Jag har helt enkelt inte tillräcklig koll på vad jag har gjort under det gångna året, haha! 
 
Det ska det bli ändring på nu, för nu efter nyår tänker jag dra igång min egen verksamhet. Så kul, längtar!
Ska boka lite möte med banken, skriva en affärsplan, sätta priser, få igång hemsidan, skaffa det som behövs till företaget och framför allt, komma ut och jobba.
 
Känner på mig att det kommer att bli ett spännande år! Follow on Bloglovin


RSS 2.0
Fotobloggar