Min statistik....

...har under de senaste dagarna ökat! Vilket är jättekul och samtidigt lite konstigt med tanke på uppdateringen..
Tänkte börja med att berätta att båtresan var grym(!) men att nästan hela gänget tyvärr blev matförgiftade på vägen hem.. Så jag har legat sjuk från måndag kväll och är fortfarande inte helt bra. Lyckligtvis vet vi nu vad det är, så på måndag blir det ett besök till vårdcentralen!
Hade ju kunnat blogga andra halvan av veckan om det inte hade varit för att telia krånglat med vårt mobila bredband. Har inte haft någon mottagning alls, så det har också komplicerat det för bloggande, inlämnande av universitetsuppgifter och mailande av bilder.
Nu är jag dock i Töcksfors, där uppkopplingen funkar fint. Däremot har jag naturligtvis inte min stora fina skärm här, så jag får bjussa på en gammal bild så länge :)
 
 

Nu var det längesedan..

...jag bloggade, igen! Måste skärpa mig. I helgen blir det dock dålig uppdatering, ska nämligen ut på sjön. Rock at Sea närmare bestämt! 
 
Nu närmast väntar universitetet och redigering av reklamfilmen vi spelade in igår :)
 
Bjuder på bilder från helgens vilt-span så länge. :)
 
 
 
 
 
Min första havsörn! :)

Färnsjö-repan! 
 
 
 

Lite bilder

Igår var jag och sambon iväg till Filipstad och tittade på Färnsjö-repan, drag-racing på is! Sitter och fixar med de bilderna nu. Under tiden får ni hålla till godo med en opublicerad bild jag hittade från fototräffen i Karlstad.
 
 Modell: Izzy Martinsson | MUA: Hanna Erlandsson | Hår: Josefin JohanssonFollow on Bloglovin


RSS 2.0
Fotobloggar